1. Árnyékolástechnika Budapest
  2. Mobil szúnyogháló ablak

Mobil szúnyogháló ablak

Magyar gyártású mobil szúnyoghálókat kínálunk ablakokra, melyeket utólag is betudunk építeni. A mobil szúnyoghálókat úgy is szokták nevezni, hogy rolós vagy mozgatható szúnyoghálók, melyeket függőleges irányban tudunk mozgatni. Kiváló és egyben kedvező árú megoldása a helyiség szabad szellőztetésének. Az általunk forgalmazott szúnyoghálókra 2 év garanciát vállalunk.

A mobil szúnyogháló felszerelését 2 heten belül tudjuk vállalni. A megrendelés előtt azonban helyszíni felmérés szükséges, hiszen a szúnyoghálók pontos méretek és egyedi igények alapján készülnek. Erre a felmérésre 3 napon belül sort tudunk keríteni. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot, melynek része a szúnyogháló ára és a várható felszerelés időpontja.

Tekintse meg kínálatunkat!

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szúnyoghálót szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 20 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Ajánlatkérés
Keretes szúnyogháló

Keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló a létező legolcsóbb megoldása a rovarok kizárására, melyet alumínium kerettel ajánlunk a hosszabb élettartam elérése céljából. A fix keretes szúnyogháló nem mozgatható, ezért olyan nyílászáróra ajánljuk, melyeken ez a tulajdonsága nem zavaró. Ezt a szúnyogháló kizárólag befelé nyíló ajtókra, ablakokra lehet felszerelni. Több féle színben kapható mind a keret, mind maga a szúnyogháló.

Az általunk kínált fix keretes szúnyogháló magyar termék, melyre 2 év gyártói garanciát vállalunk. Nyílászárók, nyílások fix szúnyoghálóval történő ellátásának egyszerű megoldása. Stabil, erős keretszerkezet, rejtett sarokelemekkel. A termék rögzítése kívülről történik, előre elkészített furatokon keresztül. A furatokat úgy készítjük el, hogy a profil teljes vastagságát átfúrjuk 4mm vastag fúrószárral, majd a külső oldalon 8-as furatra bővítjük a furatot. Alkalmazhatunk lépcsős kialakítású fúrószárat, így egy művelettel elvégezhetjük a fúrási műveletet. Csavarozáshoz ajánlott lencsefejű csavart alkalmazni. Csavarok behajtású után a külső oldalon lévő 8-as lyukba takaró kupakot helyezünk. Csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol kívülről megközelíthető a nyílászáró.

Fix keretes szúnyogháló

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló függőleges irányban mozgatható szúnyogháló, így a helyiség szabadon szellőztethető. A keret 45 mm alumíniumból készül, mely biztosítja a szúnyogháló strapabíróságát. A szúnyogháló tok színei fehér, barna és famintázatú is lehet. A szúnyogháló üvegszálas (UV stabil) hálóból készül, melyet kérhetünk állatbiztos kivitelben is. Ilyenkor egy sűrűbben sőt hálóval szerelve kapjuk, mely ellenáll kedvenceink közlekedési szokásainak.

A mobil szúnyogháló rendszer az önálló alumínium tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően exkluzív megjelenést és biztonságot nyújt a rovarok ellen. A rendszer, épületének minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A lefutó sínben történő mozgást a szúnyogháló függőleges és vízszintes irányba végezheti. Ezt a fajta rolós szúnyoghálót úgy is ismerheti, hogy mobil szúnyogháló.

Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló
Rolós szúnyogháló ajtó

Rolós szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló ajtót úgy is szokták nevezni, hogy mobil szúnyogháló ajtó. Ez a termék kap egy önálló alumínium keretet, melyben maga az ajtó vízszintes irányban mozgatható. Hasonlóan a többi szúnyoghálóhoz ebbe a termékben is üvegszálas (UV stabil) háló kerül, mely biztosítja, hogy hosszú életű legyen. Több színben is elérhető, de választható RAL színekben is, melyről szakembereink bővebb tájékoztatást tudnak adni.

Előnye a nyíló szúnyogháló ajtóval szemben, hogy nincs szükség további térre az ajtó kinyitásához. Olyan nyílászárókra ajánljuk a felszerelését, ahol ez szempont lehet. Használata egyszerű, megjelenése esztétikus. Mint minden szúnyoghálónkra a rolós szúnyoghálóra is 2 év garanciát vállalunk. Maximális szélesség 240 cm, maximális magasság 280 cm. Ezen méretek már jellemzően duplaajtós teraszok esetén használatosak.

Rolós szúnyogháló ajtó

Nyíló szúnyogháló ajtó

A nyíló szúnyogháló ajtó egy klasszikus darab, így ezt nem sok embernek kell bemutatni, de talán annyit érdemes elmondani róla, hogy sokat fejlődtek az utóbbi évtizedekben. Az ajtó kerete ma már alumíniumból készül, a szúnyogháló háló teflon bevonatú üvegszálas (UV stabil) hálóból készül, így bátran elmondhatjuk, hogy ezek az ajtók már sokkal tovább bírják és strapabíróbbak, mint a korábbi társaik.

Zsanéros szúnyogháló profil mérete 45x20 mm. A profil színei: fehér, barna és famintázatú lehet. A RAL színskála egyedi színei lehetővé teszik Önnek, hogy az épületének, stílusához és homlokzatához leginkább harmonizáló színvilágot alakítson ki. A nyíló szúnyogháló is magyar termék, melyre 2 év gyártói garanciát adunk.

Nyíló szúnyogháló ajtó
Nyíló szúnyogháló ajtó
Tolóajtós szúnyogháló

Tolóajtós szúnyogháló

A tolóajtós szúnyogháló leginkább nagyobb felületű erkély, terasz vagy bejárati ajtók védelmére alkalmazható, ugyanakkor ideális megoldást biztosít például kétszárnyú francia ablakokra is. Természetesen tetszés szerint alkalmazható bármilyen típusú nyílászáróra. Az általunk gyártott toló szúnyogháló rendszer előnye, hogy rendkívül csendes és könnyed a működtetése, míg használata és beépítése kifejezetten kényelmes és egyszerű.

A tolóajtós szúnyoghálók megjelenése esztétikus, de ettől függetlenül a szezon után ha szeretné könnyedén leakasztható és eltárolható a garázsban. Ez a termék is magyar gyártmányú, melyre 2 év gyártói garanciát vállalunk. Tekintettel arra, hogy a tolóajtós szúnyoghálót sokszor alkalmazzák kertek, teraszok széles üvegfalaihoz lehetőség van arra is, hogy házkedvenc közlekedési szokásainak ellenálló szúnyoghálóból készítsük a hálót. Ilyenkor egy sűrűbben sőtt hálót építünk a tolóajtós szúnyoghálóba, mely ellenáll a külső fizikai behatásoknak.

Tolóajtós szúnyogháló

Pliszé szúnyogháló

Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtók, teraszok lefedésére kitűnő megoldás, de ablakra is választható. Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélesség, egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható. Klasszikus hálóval rendelhető. Redőnnyel és zsaluziával is kombinálható.

A magyar gyártó által készített eredeti zsinóros pliszé szúnyogháló alapanyagainak gyártója az olaszországi DFM cég. A DFM fejlesztette ki a zsinóros vezetésű pliszé szúnyoghálót a világon elsőként. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek és innovációnak köszönhetően rendszerünk mai napig ágazatvezető, a legjobb minőségű termék! Ez egy nagyon könnyen kezelhető szúnyogháló, mely a prémium kategóriát képviseli.

Pliszé szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló
Állatbiztos szúnyogháló

Kérje Kutyabiztos és macskabiztos szúnyoghálóval

Ha háziállata kedvenc időtöltése, hogy a szúnyoghálóval szerelt ajtón, ablakon keresztül közlekedik, akkor önnek a kutya -és macskabiztos szúnyoghálóra van szüksége. Ez a szúnyogháló sokkal sűrűbben sőt hálóból készül, mely ellenáll kedvenceinknek. Legalábbis a közepes méretű (20-30 kg) kutyákig biztosan.

Ezt a szúnyoghálót megrendelheti a már meglévő szúnyoghálóhoz is azaz utólag is beszerelhető.Többféle háló is a rendelkezésünkre áll, mely bizonyos méretű, súlyú házikedvenchez való, így azt kérjük, hogy egyeztessen szakemberünkkel és mondja el, hogy a szúnyoghálónak milyen méretű és súlyú kedvencének kellene ellenállnia.

Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.

Miért minket válasszon?

Mert számunka az Ön elégedettsége a legfontosabb, éppen ezért nálunk kizárólag magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak és kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.

Ügyfélszolgálat

Díj és kötelezettségmentes felmérés

Kiszállás, felmérés

Szakképzett ügyfélszolgálat várja hívását.

Szakembereink

Kizárólag magasan kvalifikált szakemberekkel dolgozzunk.

Szervezés, határidők

Tapsztalt munkatársaink biztosítják a határidők betartását.

Többet szeretne tudni a szúnyoghálókról?

Ha megválaszolatlan kérdései maradtak kérjen visszahívást és szakemberünk örömmel megválaszolja az összes kérdését.

Mennyibe kerül a szúnyogháló?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a szúnyogháló is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a szúnyogháló elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Kérjen ajánlatot most!

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 20 432 65 50

Árnyékolástechnika
Mire számíthat tőlünk?

Minőségi szúnyoghálóra, megbízható csapatra

Cégünk szakemberei már több, mint 20 éve vannak jelen a piacon. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatott gyűjtöttünk a szúnyoghálókkal kapcsolatban. Kínálatunkban kizárólag olyan szúnyoghálókat építünk be, melyek remek ár / minőség aránnyal rendelkeznek, hosszú élettartalmat és megbízható működést várhatunk tőlük.

Miért jobbak ezek a szúnyoghálók, mint Praktiker, OBI vagy Tesco-ban kapható szúnyoghálók?
  • Mert maga a háló minőségi anyagból készül, ezért erősebb.
  • Mert a szúnyogháló kerete alumíniumból készül.
  • Mert ez a szúnyháló kérhető állatbiztos hálóval is.
  • Mert a gyártó 2 év garanciát vállal a szúnyoghálóra.
  • Mert ezek magyar termékek, magyar gyártókkal.
Kímélje meg magát a későbbi borzalmaktól és ne csak az ár alapján válaszon.

Felmérés 3 napon belül.

Kérjen időpontot az ügyfélszolgálattól.

Gyártási idő: 2 hét

Ahogy elkészült értesítjük Önt

Magyar szúnyoghálók

2 év garanciával

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza