1. Árnyékolástechnika Budapest
  2. Redőny garázskapuk

Redőny garázskapuk

A minőség nálunk elsődleges, ezért csak olyan termékeket forgalmazunk, amik megkapták a legjobb minősítéseket. A gyártók szigorú követelményeknek megfeleltetve tervezik és gyártják le az alkatrészeket, hogy erős és nagy terhelhetőségű termékeket állítsanak elő. A redőnyrendszerű garázskapuk mára mondhatni a legelterjedtebb, legkeresettebb típusok. Ez annak köszönhető , hogy könnyű, de mégis erős szerkezetűek, rengeteg helyet spórolnak meg, megkönnyítik a beállást irányító rendszerekkel, szinte minden színben kaphatóak, ezért rendkívül dekoratívak is.

Nem csak modern és esztétikus megjelenésűek, de egyben jó hőszigetelők és nagyfokú védelmet is nyújtanak, köszönhetően annak, hogy a gyártók, a gyártási kritériumoknak maximálisan megfelelő, csak kiváló anyagokat készítenek. Könnyű szerkezete dacára rendkívül erős, strapabíró, ellenáll a viharoknak, és más időjárási viszontagságoknak, s irányító rendszereinkkel felszerelve nagyfokú biztonsággal óvja értékeit a garázsában, miközben kényelmessé is teszik a használatukat.

Ilyen például a rádióvezérlésű rendszer, melyet egész lakásából és már a kaputól több méterre is aktiválhat, hogy parancsainak megfelelően fel nyíljon mire odaér, vagy épp lezáródjon miután belép otthonába, munkahelyére. Az ilyen irányító rendszer felszerelése szakaembereink számára rutin feladat, gyors és tiszta munkát végeznek, hogy Ön amint lehet, használatba vehesse megújult, kényelmesebb, biztonságosabb garázsát. Ennél még fejlettebb rendszere a mobilvezérlés, melynek köszönhetően még távirányítóra sincs szüksége, egyszerűen a ma már mindenki keze ügyében levő mobillal biztonságosan, gyorsan és kényelmesen vezérelheti az elektromos motoros garázskapuját.

A redőnyrendszerű garázskapuknál mindenképp szükséges a helyszíni felmérés, hogy egyeztessük elképzeléseit a későbbi kivitelezéssel. A szín kiválasztása a paraméterek lemérése, és az irányító rendszer kiválasztása után, személyre szabott igényei alapján legyártjuk Önnek a redőnyrendszerű garázskaput, és gyors, tiszta, precíz munkával szerelik be szakembereink. Tőlünk megrendelt , és általunk felszerelt redőnyös garázskapura 5 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Az árakat nagyban befolyásolja a redőnykapuk mérete, típusa, színe, a kiegészítő rendszerek márkája és fajtája is. Három nagy csoportra bontottuk a redőnykapu kínálatunk, ezek méret szerint , növekedő sorrendben S, M és L lamella méretűek, és természetesen a méret növekedésével, egyenes arányban nő az áruk is.

Általános műszaki paraméterei az S, M és L kínálatunknak: Leginkább a külső tokos alumínium redőny rendszerekre hasonlít, ám annál minden tekintetben nagyobb, és a hozzá beszerelt elektromos motorok is nagyobb teljesítményűek. A redőnytok alul 45 fokos szögben csapott szerelőnyílással van ellátva és 180 mm-es, redőny lécei 45 mm magasak és habbal szigeteltek, így jó hő és hangszigetelést is biztosítanak, ezek a redőny lécek egy 68 mm x 22 mm –es redőny lefutó sínben közlekednek majd.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 20 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Ajánlatkérés
Garázskapu

S - Garázskapu

Egészen 6,5 m2 maximális méretig javasoljuk, maximális szélessége 350 cm és maximális javasolt magassága 260cm, a hozzá tartozó redőnydoboz paraméterei 180 mm vagy 205 mm. Elsősorban olyan garázskapuk ezek, amiket olyan helyre szerelnek be, ahol nincs kitéve nagy erejű szeleknek. Beszerelhető kuplungos motor, hogy akár áramszünet esetén is kinyitható legyen a kapu. Felszerelhető rádiós vezérléssel, hogy már a lakásból, vagy a távolból közeledve is vezérelhessük, ezzel nagyon kényelmessé téve használatát, időt és energiát is spórolhatunk vele. Ennél még kedveltebb megoldás manapság a mobil vezérlés. Ekkor a mobiltelefonnal lehet a kaput felnyitni vagy leereszteni, ami nagyon praktikus, hisz a modern világban mindenki kéznél tartja a mobiltelefonját.

Garázskapu

M - Garázskapu

Méretét egészen 9,5 m2 felületig ajánljuk. A javasolt maximális szélessége 400 cm , és a javasolt maximális magassága 500 cm. A garázskapu redőnytok mérete 250 mm , 300 mm , 350 mm. Alumínium alkatrészeit, fokozott terhelhetőségre tervezték a gyártók, és nagyfokú odafigyeléssel készítették, hogy a nagyobb terhelésnek és a komolyabb viszontagságoknak is ellenállhassanak. Így alkalmassá vált arra, hogy nagy méretű garázsokat, teraszokat védhessen meg vele, és az erősebb szelekkel és az időjárás komolyabb kihívásaival is megbirkózik. Hogy áramszünet esetén is felnyitható legyen, javasolt a kuplungos motor beépítése, így váratlan helyzetekre is felkészülve, nem okoz gondot az autók beállása.

 A nagyobb kényelemért és biztonságért érdemes felszerelni rádió távirányítású elektromos motorral, hogy a garázshoz közeledve felnyithassuk, ezzel időt és energiát spóroljunk meg, akár az épületből irányítsuk gyorssá és kényelmessé téve a garázs használatot. Ha mindig szeretnénk biztonságosan és gyorsan használni javasolt a mobilvezérlés telepítése, ekkor a manapság mindenkinek folyton a keze ügyében levő mobiltelefonnal is irányíthatja, igazán moderné és praktikussá téve a használatát.

Garázskapu

L - Garázskapu

Akár a 15 m2 maximális területű garázskapu is kivitelezhető a 77 mm magas redőnylécekkel, amit ehhez használunk. Maximális szélessége 550 cm , maximális magassága 470 cm. A garázskapu redőny tok méretei 250 mm , 300 mm , 350 mm. Ideális megoldás lehet akár ipari csarnokokhoz és üzletek leválasztásához, logisztikai központokhoz és nagy garázskapus rendszerekhez. Strapabíró, merev, megbízható és tartós, a legjobb védelmet nyújtja akár a zord időjárási körülmények között épp úgy, mint a mindennapi használatban is. Szerkezeti elemeit speciálisan megerősített alumínium profilok alkotják.

A gyártás során nagyon sok gyártási követelménynek kell maximálisan megfelelniük, hogy a legjobb elismervényeket kaphassák meg, és a beszállítóinkkal éppúgy elégedettek lehessünk, mint amennyire ügyfeleink is velünk. Elektromos rendszerű motorral felszerelhető, érdemes előre tervezni hogy a kapcsolókhoz szükséges elektromos rendszert a falba rejtve lehessen telepíteni, elkerülve az utólagos munkákat. A kapcsoló biztonsági, hogy ne lehessen egyszerre lenyomni mindkét gombot, így megvédve a rendszert és az elektromos hálózatot a károsodástól. A gombok folyamatos lenyomásával, a kívánt mértékig lehet emelni, vagy süllyeszteni a redőnyös garázskaput.

 Felszerelhető még akadályérzékelővel, hogy elkerülhetőek legyenek a balesetek még ha figyelmetlenség miatt egyébként valaki leeresztené a kaput az alatta közlekedőkre, illetve lefagyás védelemmel is ellátható. További kényelmes megoldást jelent a rádiós távirányító rendszer telepítése, amivel időt lehet megspórolni, hisz már az épület bármely pontjáról, ki és beengedhetők a gépjárművek. Ennél modernebb megoldást jelent a korszerű mobil vezérlés. Ez a mai világban nagyon könnyűvé, gyorssá és biztonságossá teszi a redőnyös garázskapuk használatát, hiszen mobiltelefonja mindig a keze ügyében van és róla irányíthatja, hogy a redőnykapu felemelkedjen, vagy lesüllyedjen.

Kézi működtetés

A külső tokos redőnyt alapvetően kézi működtetéssel szállítjuk. Ilyenkor gurtni vagy zsinór segítségével működtethetjük, melyeket kétféle méretben és több színben kérhetünk. Létezik Mini és Maxi gurtni. A Mini gurtni vékonyabb még a Maxi gurtni szélesebb. A színek tekintetében érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Természetesen redőnymotorral is rendelhető.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

Korábban a redőny motor az aluímnium redőnyök kiváltsága volt, de ma már bármelyik redőnyhöz rendelhető. Tudta, hogy ha redőny rendelésekor kéri a redőnymotor beépítését, akkor együtt olcsóbb?

A redőny motor vezérlésére több lehetőség is rendelkezésre áll. Kérheti kapcsolós, távirányítós vagy okos otthon rendszerbe bekötött vezérléssel is.

Kérjen ajánlatot most!

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

Ma már nem csak beépített redőny motorral rendelheti redőnyét, de kérheti a beépített szúnyoghálót is. Hiszen ha együtt rendeli olcsóbban juthat hozzá.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Kérjen ajánlatot most!

Válasszon az elérhető színek közül!

Az alapszíneken kívül (fehér, barna) rendelheti egyéb RAL színekben is redőnyét.
Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Árnyékolástechnika
Miért minket válasszon?

Árnyékolástechnika Budapest

Több, mint 20 éve vagyunk jelen a piacon és pontosan ennyi év tapasztalattal állunk az ön rendelkezésére. Cégünk kizárólag nagymúltú gyártókkal dolgozik együtt, akik garantálni tudják termékeik minőségét és az alkatrész utánpótlást hosszú éveking.

A szakértelem, remek termékek és a precíz csapatunk együtt tudják biztosítani, hogy cégünk elérje célját, ami nem más, mint hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

Szakembereinket telefonon is elérheti, hogy ha megválaszolatlan kérdései maradtak. Kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között a +36 20 432 65 50 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt ajanlatkeres@redony-szereles.org címünkre és mi örömmel megválaszoljuk kérdéseit.

Felmérés 3 napon belül.

Kérjen időpontot az ügyfélszolgálattól.

Gyártási idő: 5 munkanap.

Ahogy elkészült értesítjük Önt

2 év garancia a redőnyre.

2-5 év a motorra

Miért minket válasszon?

Mert számunka az Ön elégedettsége a legfontosabb, éppen ezért nálunk kizárólag magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak és kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.

Ügyfélszolgálat

Díj és kötelezettségmentes felmérés

Kiszállás, felmérés

Szakképzett ügyfélszolgálat várja hívását.

Szakembereink

Kizárólag magasan kvalifikált szakemberekkel dolgozzunk.

Szervezés, határidők

Tapsztalt munkatársaink biztosítják a határidők betartását.

Többet szeretne tudni a redőnyökről?

Ha megválaszolatlan kérdései maradtak kérjen visszahívást és szakemberünk örömmel megválaszolja az összes kérdését.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Kérjen ajánlatot most!

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 20 432 65 50

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza