1. Árnyékolástechnika Budapest
  2. Terasz napellenző

Terasz napellenző

Cégünk a terasz napellenzők széles kínálatával várja önt. Nálunk megtalálja amit keres, legyen szó kisebb, közepes vagy hatalmas napellenzőkről, érzékelőkkel, motorokkal és több, mint 160 féle ponyva közül választhat. A megrendeléstől a felszerelésig maximum 2 hetet vesz általában igénybe. A napellenző motorokra 2-5 év garanciát adunk gyártótól és motor típustól függően.

Napellenzőink és ponyváink kiváló minőséget képviselnek Magyarországon, mert ezek még úgy készültek, hogy van bennük anyag és emiatt hosszú élettartalmat várhatunk tőlük. A ponyvák UV sugár állóak, nem fakulnak ki és nem szakadnak könnyen. Főleg, hogy ha beépítünk napellenző érzékelőt és motort, mert ez a két extra biztosítja, hogy napellenzőnk pratikus működését és megvédi az időjárás viszontagságaitól.

Tekintse meg napellenzőinket és válassza ki azt, amelyik a leginkább elnyeri tetszését. A megrendelés előtt szükséges egy helyszíni felmérés a pontos méretek és igények rögzítése miatt, melyre általában 3 napon belül tudunk egyeztetni egy időpontot. A felmérés végén ajánlatunk tartalmazni fogja a pontos árat és a várható felszerelés időpontját is. Több, mint 20 éves tapasztalattal állunk az ön rendelkezésére.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy napellenzőt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 20 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Ajánlatkérés
Basic terasz napellenző
Basic terasz napellenző
Basic terasz napellenző
Basic terasz napellenző

Basic terasz napellenző

A Basic napellenző (árnyékoló) a legnépszerűbb, legrégebben gyártott, kipróbált könyökkaros napellenző. Az öntvény alkatrészekkel megvalósított falikonzol, billentő szerkezet, fekvő hengertartó kiforrott konstrukció. Mára már veszített népszerűségéből, mivel a Basic New típusú napellenző nagyobb tudása, kedvezőbb ára és modernebb kialakítása háttérbe szorította. A Basic napellenző termékünket ezért csak abban az esetben ajánljuk, ha meglévő ernyő mellé kell egy ugyan olyan termék.

A szerkezetek 40*40-es zártszelvényre építettek, 5,5 méteres szélességig 2 db könyökkart. Nagyobb szélesség esetén (551 cm - 800 cm) 3 db kart tartalmaznak. 9 méteres szélesség felett a szerkezet 4 db könyökkart tartalmaz. A 6 méteres szélességtartomány bölcsővel és a textilt bevart koptatóval látjuk el. A tartókonzolok darabszáma a csuklókarok darabszámával megegyező, de 450 cm szélesség felett +1 db konzollal szereljük a terméket.

180 - 1000

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Basic New terasz napellenző

A Basic New Napellenző az egyik legkedveltebb napellenzőnk, remek ár-érték aránya miatt. A napellenző a kiváló minőségű alapanyagoknak és olcsó árának köszönheti népszerűségét. A szerkezete por festéssel ellátott, alapanyagát tekintve horganyzott acél, és extrudált alumínium. Az extrudált alumínium profilok a gyártási folyamatnak köszönhetően erősebbek az öntvényeknél. Szilárdságuk nagyobb, a tömegük kisebb, ebből eredően olcsóbb előállítási árat jelent. Ha egy termék gyártási ára kedvezőbbé válik, akkor az eladási ára is csökken, és ha az ár csökkenése mellett a termék erősebbé és tartósabbá válik, akkor mindenki jól jár.

A Basic New napellenző egy remek termék, olcsóbb és erősebb versenytársainál, és még látványban sem utolsó. Szerelhető homlokzatra, mennyezetre, és szarufára. A tartó konzolok három típusban érhetőek el, homlokzati szerelés esetében védő tetős változat is elérhető. A Basic new napellenző egy kiváló árú termék, tudásában és árában a legkedvezőbb. A henger tartó és a billentő szerkezet kiforrott konstrukciónak számít a magyar piacon. Jellemző rá : extrudált alumínium profilok , konzolok és egyéb alkatrészek.

180 - 1000

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Basic New terasz napellenző
Basic New terasz napellenző
Basic New terasz napellenző
Basic New terasz napellenző
Compact terasz napellenző
Compact terasz napellenző
Compact terasz napellenző
Compact terasz napellenző

Compact terasz napellenző

A Compact könyökkaros napellenző szerkezetének az alapja a Basic New napellenző, a homlok profilja van lecserélve egy önállóan leengedhető ponyvás kialakításra. A függőlegesen mozgatható "drapériának" köszönhetően egyedi megjelenést és hatékony árnyékolót vásárolhat. Meglévő napellenzők esetében is alkalmazható ez az eljárás. A homlok cső kicserélésével megnövelhető napellenzője hatásfoka, és egy zártabb árnyékolót kaphat. Népszerűségét kiváló ár-érték arányának köszönheti.

A szerkezet alap színben RAL 7035 (világosszürke) de természetesen egyedi porfestéssel is ellátható. Az így készített szerkezet harmonizálhat a homlokzat, vagy a rajta lévő textil színével. A napellenző motoros változatban is elkészíthető, akár a homlok csőben lévő leengedhető drapéria is működtethető motorral. Szerkezetszín: RAL 7035, kívánságra lásd RAL színsor, Ponyvaszín: Umbroll színsor, Karok: 2 db, Konzol: homlokzati, kívánságra univerzál-mennyezeti, szarufa, Ponyvacső átmérő: 70 mm, 78 mm, Védőtető: opcionálisan rendelhető, kívülről festett, hengerelt alumínium

180 - 500

150 - 300 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Extra terasz napellenző

Belvárosi üzlete kirakatai elé, keskeny teraszok esetében alkalmazható napellenző típus. A könyök karok szintje eltolással készül, ezért egymás alatt működnek párhuzamosan. Ezzel a megoldással elérhető, hogy egy keskenyebb teraszon is alkalmazható legyen egy nagyobb kitekerhetőség. Működtetése történhet manuálisan , vagy motoros kivitellel. Extra napellenzőink magyar gyártású és fejlesztésű könyökkaros napellenzők.

Basic szerkezetek 40*40-as zártszelvényre építettek, 2 db könyökkart tartalmaznak minden méret esetén. A karok színt eltolással egymás alá kerülnek beépítésre és a szintkülönbség a homlokprofil bekötésénél visszaemelésre kerül. A minimális szélességi értékek alá már könyökkaros megoldással nem lehet bemenni, nagyobb méreteknél a normál ár listánkat kell mérvadónak tekinteni. A szerkezetek a kis szélesség miatt és az egymás alá szerelt karok miatt robosztus kialakításúnak tűnnek.

Mind a Basic rendszerű fekvő hengertartós, mind a Shadow rendszerű álló hengertartós kivitelben elkészíthető. A termék szerelhető mennyezetre, szarufára, és homlokzatra egyaránt. Homlokzati szerelés esetében célszerű védő tető alkalmazása, mely ára a táblázatban nem szerepel. Mindkettőnél ez az ár táblázat alkalmazható. A többi típusnál ez az ár táblázat nem alkalmazható. Védőtető hengerelt alumínium lemez, mely a napellenző szerkezetével színazonos, Ral 7035 világosszürke.

121 - 392

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Extra terasz napellenző
Extra terasz  napellenző
Extra könyökkaros napellenző
Extra terasz napellenző
Full Casette terasz napellenző
Full Casette terasz napellenző
Full Casette terasz napellenző
Full Casette terasz napellenző

Full Casette terasz napellenző

A Full Casette napellenző a prémium kategóriát képviseli, minden profilja por festett extrudált alumínium profil. A napellenző ponyvák színmintából szabadon választhatóak, működtetése motoros, melyet távirányítóval vezérelhet. A garancia 5 év, és ez egy igazán komoly érv, hogy full casette napellenzőt válasszon. A szerkezet szerelhető homlokzatra, és bizonyos esetekben mennyezetre is, bár ilyen esetben egyedi konzolok gyártása szükséges.

Továbbá a modern házak vastag szigetelésére is felszerelhető, bizonyos esetekben speciális rögzítés technikát alkalmazunk. A szerkezet alap színe fehér, de természetesen a RAL színskála összes színében legyártható, és kivitelezhető. A szerkezetek extrudált alumínium profilok, 5 méteres szélességig 2 db könyökkart. Nagyobb szélesség esetén (6 méter) 3 db kart tartalmaznak. Az 5-6 méteres szélességtartományt csak 3 db karos kivitelben ajánljuk a szerkezet homlok profiljának súlya miatt.

180 - 500

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Giant terasz napellenző

Ha a méret a lényeg, akkor Giant napellenző. Impozáns méretei alkalmassá teszik éttermek külső teraszainak és más hasonló méretű terek árnyékolására. Dekoratív megjelenése miatt az egyik legkedveltebb típus. Nem csak családi házak, hanem vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények és kerthelyiségek hasznos kiegészítője. Számos kiszerelés létezik, melyek a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez igazodnak. A kényelem fokozása érdekében környezetváltozást érzékelő automatika is installálható.

A Giant napellenző egyedülálló 5 méteres kinyúlásával hatalmas területeket képes lefedni. A szerkezett RAL 9016-os, mérettől függően készülhet 2, 3, 4 karos kivitelben is. A ponyva átmérő 70mm 78 mm. A napellenzőhőz opcionálisan rendelhető védőtető is. A Giant napellenző szélessége 451 cm - 1200 cm között lehet, kinyúlása 400 - 550 cm között kérhető. A Giant napellenző mérete miatt kizárlólag motoros kivitelben tudjuk ajánlani.

Igényelhető feláras kiegészítők: szinteltolásos kar, mennyezeti rögzítés, szarufa rögzítés, védőtető, motoros működtetés, vezérlés. Ponyvaszín: umbroll színsor. A Giant napellenző magyar termék, ahogy valamennyi napellenző amelyet forgalmazunk. 5 év teljeskörű garanciát vállalunk rá. A napellenzőhőz rendelhető érzékelőkről, motorokról és ponyvákról lejebb olvashat.

451 - 1200

400 - 500 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Giant terasz napellenző
Giant terasz napellenző
Giant terasz napellenző
Giant terasz napellenző
Giant Plus terasz napellenző
Giant Plus terasz napellenző
Giant Plus terasz napellenző
Giant Plus terasz napellenző

Giant Plus terasz napellenző

A Giant Plus a hazai piacon kapható egyik leghosszabb kinyúlású napellenző. A karok könyökénél elhelyezkedő támasztó profil a ponyva feszítését szolgálja. A napellenzőt csak homlokzati szerelésre javasoljuk a szerkezet magassága miatt. Továbbá a nagy kinyúlás és a minimális dőlésszög vektora nagy szerelési magasságot igényel, mely minimum 3,3 méter. A szerkezet színe fehér, dovábbi jellemző a dupla 40*40 zárt szelvény konstrukció.

Giant plusz napellenzőink a magyar piacon fellelhető legnagyobb könyökkaros napellező tipus. A táblázati áraink motoros működtetéssel lettek kalkulálva, de minden napellenző esetében csak motoros kivitelezést készítünk. Továbbá javasolunk minden Giant napellenző esetében szél vagy rezgés érzékelést. A Giant plusz napellenzőink szerelésénél az elektromos rendszer kialakítását is elvégezzük, de bizonyos esetekben erre plusz költséget számolunk fel. Napellenzőinket csak rádiós kivitelezéssel szereljük, és távirányítót adunk minden motorhoz.

Szerkezetszín: RAL 9016, Ponyvaszín: Umbroll színsor, Karok: 2 karos változat, Konzol: homlokzati, Ponyvacső átmérő: 78 mm, Védőtető: opcionálisan rendelhető, kívülről festett, hengerelt alumínium. A Giant Plus a Giant napellenzőhöz képest abban különbözik, hogy a könyökkarok nem lefelé törnek, hanem felfelé, hogy egy tartó profil segítségével kitartsák a ponyvát, hogy a víz könnyebben lefusson a napellenzőről.

600 - 950

500 - 600 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Maxi terasz napellenző

A Maxi napellenző a Giant-hoz hasonlóan a méretek bajnoka, azonban beépített esőcsatornával rendelkezik és tágabb határok között állítható a dőlésszöge. A napellenző szerelhető homlokzatra, mennyezetre és szarufára egyaránt. A nagy kinyúlások miatt a szerelési magasság is nagy, mivel figyelembe kell venni a min. 13 fokos dölésszöget. A maxi napellenző egy kiváló árú termék, tudásában és árában a legkedvezőbb. A henger tartó és a billentő szerkezet kiforrott konstrukciónak számít a magyar piacon. Jellemző rá : extrudált alumínium profilok , konzolok és egyéb alkatrészek.

A szerkezetek 40*40-es színterezett zártszelvényre építettek, 6,5 méteres szélességig 2 db könyökkart, 6,26 (3,75 m -es kar) ill. 6,63 (4 m-es kar) szélesség felett 3 db könyökkart 8,3 (3,75 m-es kar) ill.8,8 (4 m-es kar) szélesség felett 4 db könyökkart tartalmaznak. A tartókonzolok darabszáma a csuklókarok darabszámával megegyező. A tengely alumínium hengerdugóval vagy kívánságra végállásos hengerdugóval szereljük a nagyobb forgatási nyomaték miatt.

417 - 1000

375 - 400 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Maxi terasz  napellenző
Maxi terasz napellenző
Maxi terasz napellenző
Maxi terasz napellenző
Mini terasz napellenző
Mini terasz  napellenző
Mini terasz napellenző
Mini terasz napellenző

Mini terasz napellenző

A mini napellenző létrejöttét a nagy áruház láncok olcsó távol keleti napellenzői miatt hoztuk létre. A napellenző szerkezetét úgy terveztük meg, hogy erősebb legyen az Obi, és a Praktikeres ernyők szerkezeténél, így tartóssága messze felül múlja azt. Ezért a napellenző ponyvát a Sattler ponyvák kínálatából hoztuk létre. Olcsó napellenzők minőségi ponyvával. Ez az Umbroll mini napellenző.A táblázatban feltüntettet árak forintban és bruttóban értendőek, tartalmazzák a felszerelés árát, kézi működtetéssel.

A szerkezetek 30*30-as zártszelvényre építettek, 5 méteres szélességig 2 db könyökkart. Nagyobb szélesség esetén (6 méter) 3 db kart tartalmaznak. Az 5-6 méteres szélességtartományt csak szélcsendes helyekre ajánljuk. A tartókonzolok darabszáma a csuklókarok darabszámával megegyező, de 350 cm szélesség felett + 1 db konzollal szereljük a terméket. A termék szerelhető mennyezetre, szarufára, és homlokzatra egyaránt. Homlokzati szerelés esetében célszerű védő tető alkalmazása, mely ára a táblázatban nem szerepel. A zártszelvény horganyzott, natúr színű.

150 - 500

100 - 225 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Mono terasz napellenző

Megnyerő külsejű, elegáns és még a beépített esőcsatorna is az alap felszerelés része. A hengertartó ívelt formája, illetve a kar-billentő, egyedi megjelenést kölcsönöz. Mivel a napellenző az átlagos szerkezetekhez képes elegánsabb megjelenésű, olyan helyekre javasoljuk, ahol jobban látszodik a szerkezet. Szerkezetszín: RAL 9016, kívánságra lásd RAL színsor Ponyvaszín: Umbroll színsor Karok: 2 vagy 3 karos kivitel Konzol: homlokzati, kívánságra univerzál-mennyezeti, szarufa, Ponyvacső átmérő: 70 mm, 78 mm, Védőtető: opcionálisan rendelhető, kívülről festett, hengerelt alumínium.

A szerkezetek 40*40-as zártszelvényre építettek, 5,5 méteres szélességig 2 db könyökkart tartalmaznak. A szélességi mérlegkorlát az 1:13 nagy hajtómű számára biztosítandó hely hiánya miatt van, ennél a típusnál a desing kedvéért speciális a hengertartó és burkolata. Ez a burkolat csak normál motorfejű motor alkalmazást teszi lehetővé, NHK motorok nem alkalmazható. A tartókonzolok darabszáma a csuklókarok darabszámával megegyező, de 451-550 cm feletti szélességnél már + 1 db konzollal szereljük a terméket. A termék szerelhető mennyezetre, szarufára, és homlokzatra egyaránt.

202 - 600

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Mono terasz napellenző
Mono terasz napellenző
Mono terasz napellenző
Mono terasz napellenző
Roll Shade terasz napellenző
Roll Shade terasz napellenző
Roll Shade terasz napellenző
Roll Shade terasz napellenző

Roll Shade terasz napellenző

A Roll Shade az innováció egyik úttörő képviselője, letisztult stílusának köszönhetően kitűnő választás modern épületekhez is. Mint minden termékünkre, úgy a Roll Shade napellenzőre is 5 év teljeskörű garanciát vállalunk. A szerkezet színe: RAL 9016, ponyvaszíne: Umbroll színsorból lehet választani. Karok: 5 m-ig 2 db, 5-6 m 3 db basic karral, opcióban Shield kar igényelhető. Konzol: homlokzati, kivánságra univerzál- mennyezeti, szarufa. Ponyvacső átmérő: 70 mm, 78 mm. Ponyva védelem: tokozat, és gördülő ponyva PVC (Opc.).

A napellenző alap szélessége 200 - 500 cm között lehet, kinyúlása 150 - 200 cm között kérhető, rendelhető motoros működtetéssel, illetve egyéb extrákkal (szélérzékelő, fényérzékelő, vízérzékelő, egyebek) is. E termék homlokzati rögzítést igényel, dőlésszöge 0 - 40 fok között lehet. Feláras szolgáltatásaink: Shield kar, vezérlés (motor), mennyezeti rögzítés, szarufa rögzítés. További információt lejebb olvashat.

200 - 500

150 - 250 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Shadow terasz napellenző

Álló hengertartós napellenző extrudált alkatrészek alkalmazásával. Kisebb szerkezeti előállásával keskenyebb ereszek alá is szerelhető. A szerkezet alkalmas homlokzati. mennyezeti és szaufa kivitelezésre, bár a két utóbbit a szerkezet magassága miatt nem javasoljuk. A szerkezetek 40*40-as zártszelvényre építettek, 5,5 méteres szélességig 2 db könyökkart. Nagyobb szélesség esetén (551 cm-800 cm) 3 db kart tartalmaznak.

8 méteres szélesség felett a szerkezet 4 db könyökkart tartalmaz. A 6 méteres szélességtartományt bölcsővel és a textilt bevart koptatóval látjuk el. A tartókonzolok darabszáma a csuklókarok darabszámával megegyező, de 450 cm szélesség felett + 1 db konzollal szereljük a terméket.

A termék szerelhető mennyezetre, szarufára, és homlokzatra egyaránt. Homlokzati szerelés esetében célszerű védő tető alkalmazása, mely ára a táblázatban nem szerepel. Védőtető hengerelt alumínium lemez, mely a napellenző szerkezetével színazonos, Ral 7035 világosszürke.

180 - 1000

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Shadow terasz napellenző
Shadow terasz napellenző
Shadow terasz napellenző
Shadow terasz napellenző
Sunset terasz napellenző
Sunset terasz napellenző
Sunset terasz napellenző
Sunset terasz napellenző

Sunset terasz napellenző

Hajtókarral könnyen állítható dőlésszögű napellenző, amely kiváló védelmet nyújt a lenyugvó nap ellen. Vonzó megjelenésű, álló hengeres kivitel. Szerelhető homlokzatra , mennyezetre, és szarufára egyaránt. Szerkezetszín: RAL 7035, kívánságra lásd RAL színsor, Ponyvaszín: Umbroll színsor, Karok: 2 db, Konzol: homlokzati, kivánságra univerzál- mennyezeti, szarufa, Ponyvacső átmérő: 70 mm, 78 mm, Védőtető: opcionálisan rendelhető, kívülről festett, hengerelt alumínium.

A szerkezetek 40*40-as zártszelvényre építettek, 5,5 méteres szélességig 2 db könyökkart tartalmaznak. A napellenző billentő szerkezete olyan kialakítású, hogy a hajtókar segítségével karonként külön lehetséges a ponyvafelület dőlésszögét állítani. A tartókonzolok darabszáma a csuklókarokéval azonos, de a 451-550 cm +1 konzol jár. A táblázatban szereplő árak Shadow karokkal felépített rendszer.

180 - 600

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Umbroll Basic terasz napellenző

Az Umbroll Basic napellenző a Basic New napellenző fejlesztett változata. A szerkezet alap színe fehér, amely különböző színű díszcsíkok befogadására alkalmas. a díszcsík színe alkalmazkodik a napellenző ponyva színéhez. Az Umbroll Basic napellenző nem csak megjelenésében, hanem műszaki paramétereiben is egy fejlesztett változat. A fejlesztés a napellenző karban rejlik, amely nagyobb terhelést képes elviselni, és mindezt úgy, hogy a várható élettartama megnő. A Basic new napellenzővel ellentétben a csuklók egy speciális tű görgős súrlódás mentes perselyezést kapott.

Ezzel a technikai fejlesztéssel akár nagyobb méret tartományok esetében is folyamatos nagy terhelést is könnyebben elvisel. A szerkezet homlok profilja esővíz elvezető kialakítást kapott, ezzel egy új szintre emelte a könyök karos napellenzőkben rejlő lehetőségeket. Az Umbroll Basic napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Basic ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

100 - 1000

180 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Umbroll Basic terasz napellenző
Umbroll Basic terasz napellenző
Umbroll Basic terasz napellenző
Umbroll Basic terasz napellenző
Umbroll Shadow terasz napellenző
Umbroll Shadow terasz napellenző
Umbroll Shadow terasz napellenző
Umbroll Shadow terasz  napellenző

Umbroll Shadow terasz napellenző

Az Umbroll Shadow napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Shadow ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak. Szerkezetszín: RAL 9016, kívánságra lásd RAL színsor, Ponyvaszín: Umbroll színsor, Karok: 5 m-ig 2 db, 5-6 m 2-3 db, 6-8 m 3 db, 8 m felett 4 db, Konzol: homlokzati, kívánságra univerzál-mennyezeti, szarufa, Ponyvacső átmérő: 70 mm, 78 mm, Védőtető: opcionálisan rendelhető, kívülről festett, hengerelt alumínium.

A szerkezetek 40*40-as zártszelvényre építettek, 5,5 méteres szélességig 2 db könyökkart. Nagyobb szélesség esetén (551 cm-800 cm) 3 db kart tartalmaznak. 8 méteres szélesség felett a szerkezet 4 db könyökkart tartalmaz. A 6 méteres szélességtartományt bölcsővel és a textilt bevart koptatóval látjuk el.A tartókonzolok darabszáma a csuklókarok darabszámával megegyező, de 450 cm szélesség felett + 1 db konzollal szereljük a terméket. A termék szerelhető mennyezetre, szarufára, és homlokzatra egyaránt.

180 - 1000

150 - 350 cm 

Csendes működés

Esztétikus megjelenés

Napellenző szélérzékelővel
Napellenző szélérzékelővel
Napellenző érzékelő
Napellenző érzékelő

Terasz napellenző beépített napellenző érzékelővel!

Az elmúlt 15 évben nagyon sokat fejlődtek a napellenző érzékelők. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik, hogy napellenzőnk automatikus működését az időjárásnak megfelelően. Ennek természetesen feltétele, hogy a napellenzőnkben legyen motor. Az érzékelők érzékelni tudják a fényt, szelet, esőt és ennek megfelelően működtetik a napellenzőt. Ez nem csak a partikus működést teszi lehetővé, hanem megvédi napellenzőnket az időjárás viszontagságaitól is.

Lehet -e utólag beépíteni a napellenző érzékelőket? Természetesen igen! Az egyetlen feltétele az, hogy a napellenzőben legyen motor vagy a kiegészítőkkel együtt szereljük be. Ha szeretné megrendelni, akkor nincs más teendő, mint hívni ügyfélszolgálatunkat és kérni a beszereléshez egy időpontot.

Ezen érzékelőkkel okossá tehetjük napellenzőnket és meg kímélhetjük magunkat a felesleges kiadásoktól.

Napellenző érzékelők

Terasz napellenző beépített motorral és távirányítóval

Kültér árnyékolók esetében nagyon népszerű extra szolgáltatás a napellenző automatizálás, motorizálás. A napellenző motorizálás utólag is elvégezhető. Alapvetően két féle működtetéssel rendelhető: kapcsolós vagy távirányítós. Mi azt szoktuk javasolni - mivel közel azonos árban tudjuk biztosítani mindkettőt -, hogy a távirányítós változatott válasszák. Ráadásul a napellenző távirányítók rendelkeznek időzítővel, mellyel beállítható, hogy mikor engedje ki vagy húzza be napellenzőjét automatikusan.

Több napellenző motor gyártó termékét forgalmazzuk, melyekre gyártói garanciát adunk. Ezek típustól és gyártótól függően eltérnek, de általában 2-5 év garancia jár hozzá. Cégünk nem csak napellenző motort forgalmazz, hanem adunk szakmai segítséget a megfelelő motor kiválasztásához, kiszállítjuk és felszereljük önnek. Több, mint 20 éves tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére.

Napellenző motor
Napellenző motor
Napellenző motor távirányító
Napellenző fali kapcsoló
Napellenző vezérlése
Napellenző ponyva
Napellenző ponyva
Napellenző ponyva
Napellenző ponyva

Terasz napellenző ponyvák széleses választéka.

Cégünk több, mint 160 féle napellenző ponyvát kínál, melyek kiemelkedő minőségűek. A napellenző ponyvák alap anyaga akril, mely egy speciális műanyag. Az akril szálak teljes keret metszetükben szinezettek, és egy speciális bevonattal ellátottak. Ellen álnak az UV sugárzásnak, és vissza verik az infravörös hősugárzást. A speciális bevonatnak köszönhetően nem gombásodnak, nem penészednek, és kiváló víztaszító képességgel rendelkeznek. A napellenző ponyvák esetében fontos megjegyezni, hogy ezek a "textilek" tisztíthatóak, és kellő gondosság mellett élettartamuk akár 20 év is lehet.

Tekintse meg kínálatunkat! Ha szeretne napellenző ponyvát rendelni, akkor nincs más dolga, mint hívni ügyfélszolgálatunkat és egyeztetni egy időpontot a felméréshez. Erre azért van szükség, mert a napellenző ponyva pontos méretek alalpján készülnek. Továbbá szakemberünk visz magával mintákat, melyen jobban látható a ponyva végső megjelenése.

Napellenző ponyva
Árnyékolástechnika
Mire számíthat tőlünk?

Minőségi napellenzőkre, megbízható csapatra

Cégünk szakemberei már több, mint 20 éve vannak jelen a piacon. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatott gyűjtöttünk a napellenzőkkel kapcsolatban. Kínálatunkban kizárólag olyan napellenzőket építünk be, melyek remek ár / minőség aránnyal rendelkeznek, hosszú élettartalmat és megbízható működést várhatunk tőlük.

Miért jobbak ezek a napellenzők, mint Praktiker, OBI vagy Tesco-ban kapható napellenzők?
  • Mert ezekben a napellenzőkban van anyag.
  • Mert a gyártó megtalálhatóak Magyarországon.
  • Mert könnyebb a garanciát érvényesíteni.
  • Mert később is kaphatunk hozzájuk alkatrészeket.
  • Mert stabil és strapabíró szerkezetek, nem esnek szét.
Kímélje meg magát a későbbi borzalmaktól és ne csak az ár alapján válaszon.

Felmérés 3 napon belül.

Kérjen időpontot az ügyfélszolgálattól.

Gyártási idő: 2 hét

Ahogy elkészült értesítjük Önt

2 év garancia a napellenzőkre.

2-5 év a motorra

Miért minket válasszon?

Mert számunka az Ön elégedettsége a legfontosabb, éppen ezért nálunk kizárólag magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak és kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.

Ügyfélszolgálat

Díj és kötelezettségmentes felmérés

Kiszállás, felmérés

Szakképzett ügyfélszolgálat várja hívását.

Szakembereink

Kizárólag magasan kvalifikált szakemberekkel dolgozzunk.

Szervezés, határidők

Tapsztalt munkatársaink biztosítják a határidők betartását.

Többet szeretne tudni a napellenzőkről?

Ha megválaszolatlan kérdései maradtak kérjen visszahívást és szakemberünk örömmel megválaszolja az összes kérdését.

Mennyibe kerül a napellenző?

Mint minden árnyékolástechnikai termék a napellenző is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 2 hét alatt szokott elkészülni. Ha a napellenző elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 3 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Kérjen ajánlatot most!

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 20 432 65 50

Szakmai segítség

Az árnyékolástechnika világa évről évre folyamatosan változik, fejlődik. Éppen ezért érdemes szakmai segítséget igénybe venni, melyre cégünk lehetőséget biztosít önnek teljesen díjmentesen.
Hívjon minket és mi szívesen segítünk!

Kiváló minőségű napellenzők

Tudjuk, hogy a bevásárlóközpontokban kapható napellenzők olcsóbbak és éppen ezért vonzóak, de az ár előny nem véletlen. Sokkal gyengébb minőségűek, mint az általunk forgalmazott napellenzők.
Nézze csak meg, hogy mennyi garanciát adnak rá.

Időpont egyeztetés

Ha szeretne egy időpontot kérni a helyszíni felméréshez, kérjük hívja ügyfélszolgálatunk munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között a +36 20 432 65 50 telefonszámon és mi 3 napon belül kiérkezünk a helyszínre.

Szeretne napellenzőre ajánlatot kérni?

Az ajánlat elkészítéséhez pontos méretekre és helyszíni felmérésre van szükségünk. Ha elküldi nekünk az összes méretet és igényét a napelleznővel kapcsolatban, akkor egy egész pontos ajánlatot tudunk adni, de a helyszíni felmérést nem helyetesíti. Kérjük, hogy telefonszámát mindenképpen adja meg.

Kérjen ajánlatot most!

A leggyorsabb és pontosabb módja az ajánlat elkészítéséhez, hogy ha felhívja ügyfélszolgálatunkat és kéri a helyszíni felmérést. Ebben az esetben szakemberünk felméri a pontos méreteket, megtekinti a felszerelés helyét, az ön igényeit és a felmérés végén végső fix ajánlatot tudd adni.

Ezért azt kérjük, hogy a helyszíni elmérést részesítse előnybe.

+36 (70) 313 42 37

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza