1. Árnyékolástechnika Budapest
  2. Alumínium redőny javítás

Alumínium redőny javítás

Bármilyen meghibásodást is tapasztal alumínium redőnye esetén cégünk több, mint 20 éves tapasztalattal vállalja alumínium redőny javítást Pest megye egész területén. Legyen szó gurtni cseréről, redőnyzsinór cseréről, meghibásodott redőnytokról, leszakadt redőnyről vagy bármi másról. Redőnymotor meghibásodás esetén a javításban vagy szükség esetén a cserében is tudunk segíteni.

Bármilyen meghibásodás esetén vállaljuk, hogy 3 napon belül kiérkezünk a helyszínre és elhárítjuk a meghibásodást. Ehhez önnek csak annyi teendője van, hogy felhívja ügyfélszolgálatunkat és elmondja szakemberünknek pontosan milyen meghibásodást tapasztalt. Ebből szakemberünk már tudni fogja, hogy milyen eszközökre, alkatrészekre lesz szüksége és tudd önnek adni egy időpontot a kiérkezésre.

Hívjon minket mi örömmel segítünk önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 20 432 65 50 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Ajánlatkérés

Gurtni csere

Gurtni csere

Elszakadt gurtnit úgy javítunk, hogy kicseréljük a korábbi gurtnit újra. Ez a javítási folyamat maximum 30 percet vesz igénybe.

A gurtni és a redőny automata várható élettartalma általában azonos, ezért azt javasoljuk, hogy elszakadt gurni esetében magát a redőny automatát is cseréljük ki a várható meghibásodás elkerülése érdekében.

Gurtni csere

Redőnyzsinór csere

Redőnyzsinór csere

Elszakadt redőnyzsinór a legtöbb esetben anyagfáradás okán történik. Ilyenkor nincs más megoldás, mint kicserélni újra. Ez a javítási folyamat 30 percet vesz igénybe.

A redőnyzsínór és a redőny automata várható élettartalma azonos, ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy a kettőt egyszerre cseréljük ki a várható meghibásodás elkerülése érdekében.

Redőnyzsinór csere

Redőnytok javítás

Redőnytok javítás

A redőnytok javítás egy általános megfogalmazás, pontosan látnunk kell, hogy mi is a meghibásodás oka. A redőnytok számos alkatrészt tartalmazz és valamennyi cserélhető is, ezért ebben az esetben azt javasoljuk egyeztessen szakemberünkkel.

Attól függően, hogy hány alkatrészt érint a meghibásodás a javítási folyamat 30-45 percet vesz igénybe.

Redőnytok javítás

Leszakadt redőny javítása

Leszakadt redőny javítása

Leszakadt redőny általában három okból következik be: elszakad gurtni vagy zsínór, illetve meghibásodott redőny automata miatt. Cserével elhárul a meghibásodás oka, mely 30 percnél nem vesz többet igénybe.

Szélsőséges esetben előfordul, hogy maga a redőnypalást szakad ketté. Ha ez történt, akkor függően a redőny típusától 45-60 perc a javítási idő.

Leszakadt redőny javítása

Redőnyléc csere

Redőnyléc csere

Több gondunk is lehet a redőnylécekkel. Előfordul, hogy a viharnak vagy az erősebb felhúzásnak köszönhetően a redőnylécek szétcsúsznak. Ha ez történt jó hírünk van, a leggyakrabban elegendő ha szétszedjük a redőnyt és újra összerakjuk.

Hogy a szerenécsebb esettel állunk e szemben az csak a helyszínen derül majd ki. Ha a redőnyléc deformálodott, eltört, leszakadt, akkor valamit biztos, hogy cserélni kell.

Redőnyléc csere

Redőny automata csere

Redőny automata csere

A redőny automatát javítani nem lehet, mert nem érne meg. A legegyszerűbb és megolcsóbb megoldás az automata cserélje. A teljes javítási folyamat legfeljebb 30 percet vesz igénybe és munkánkra minden esetben garanciát vállalunk.

A redőny automata, zsínór és gurtni várható élettartalma közel azonos, emiatt mi minden esetben azt javasoljuk, hogy az automata cseréjekor a gurtnit, zsínórt is cseréljük.

Redőny automata csere

Motoros redőny javítás

Motoros redőny javítás

A motoros redőny javítás esetében a meghibásodott redőnymotorról szoktunk beszélni. Magát a redőnymotort nagyon ritka esetekben lehet javítani, de sokkal inkább cserélni szoktuk. A redőnymotor gyártók termékeikre 2-5 év garanciát vállalnak.

Három féle vezérléssel kínáljuk motorjainkat: kapcsoló, távirányító és természetesen beköthető okos rendszerekben is. Ilyenkor telefonnal, tablettel lehet irányítani.

Motoros redőny javítás

Szoruló redőny javítás

Szoruló redőny javítás

Ha szorul a redőnyünk, akkor talán abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy elegendő lehet szétszerelni a redőny, majd helyesen újra összerakni. Ez az esetek nagyobbik részében megoldást kínál a szorulási gondokra.

Néhány extrém esetben azonban ez nem elegendő. Ezt szerelőnk a helyszíni javítás során tudja kideríteni, melyet természetesen a javítás előtt átbeszél önnel.

Szoruló redőny javítás
Alumínium redőny javítás
Alumínium redőny javítás
Alumínium redőny javítás
Alumínium redőny javítás
Alumínium redőny javítás
Alumínium redőny javítás

Kézi működtetés

A külső tokos redőnyt alapvetően kézi működtetéssel szállítjuk. Ilyenkor gurtni vagy zsinór segítségével működtethetjük, melyeket kétféle méretben és több színben kérhetünk. Létezik Mini és Maxi gurtni. A Mini gurtni vékonyabb még a Maxi gurtni szélesebb. A színek tekintetében érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Természetesen redőnymotorral is rendelhető.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

Korábban a redőny motor az aluímnium redőnyök kiváltsága volt, de ma már bármelyik redőnyhöz rendelhető. Tudta, hogy ha redőny rendelésekor kéri a redőnymotor beépítését, akkor együtt olcsóbb?

A redőny motor vezérlésére több lehetőség is rendelkezésre áll. Kérheti kapcsolós, távirányítós vagy okos otthon rendszerbe bekötött vezérléssel is.

Kérjen ajánlatot most!

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

Ma már nem csak beépített redőny motorral rendelheti redőnyét, de kérheti a beépített szúnyoghálót is. Hiszen ha együtt rendeli olcsóbban juthat hozzá.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Kérjen ajánlatot most!

Válasszon az elérhető színek közül!

Az alapszíneken kívül (fehér, barna) rendelheti egyéb RAL színekben is redőnyét.
Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Árnyékolástechnika
Miért minket válasszon?

Árnyékolástechnika Budapest

Több, mint 20 éve vagyunk jelen a piacon és pontosan ennyi év tapasztalattal állunk az ön rendelkezésére. Cégünk kizárólag nagymúltú gyártókkal dolgozik együtt, akik garantálni tudják termékeik minőségét és az alkatrész utánpótlást hosszú éveking.

A szakértelem, remek termékek és a precíz csapatunk együtt tudják biztosítani, hogy cégünk elérje célját, ami nem más, mint hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

Szakembereinket telefonon is elérheti, hogy ha megválaszolatlan kérdései maradtak. Kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között a +36 20 432 65 50 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt ajanlatkeres@redony-szereles.org címünkre és mi örömmel megválaszoljuk kérdéseit.

Felmérés 3 napon belül.

Kérjen időpontot az ügyfélszolgálattól.

Gyártási idő: 5 munkanap.

Ahogy elkészült értesítjük Önt

2 év garancia a redőnyre.

2-5 év a motorra

Miért minket válasszon?

Mert számunka az Ön elégedettsége a legfontosabb, éppen ezért nálunk kizárólag magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak és kiváló minőségű termékeket forgalmazzunk.

Ügyfélszolgálat

Díj és kötelezettségmentes felmérés

Kiszállás, felmérés

Szakképzett ügyfélszolgálat várja hívását.

Szakembereink

Kizárólag magasan kvalifikált szakemberekkel dolgozzunk.

Szervezés, határidők

Tapsztalt munkatársaink biztosítják a határidők betartását.

Többet szeretne tudni a redőnyökről?

Ha megválaszolatlan kérdései maradtak kérjen visszahívást és szakemberünk örömmel megválaszolja az összes kérdését.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Kérjen ajánlatot most!

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 20 432 65 50

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza